Richtsnoeren voor betere aanpak bij levensmiddelen van tweevoudige kwaliteit

guidance-dual-quality-food
© Europese Commissie
 
28 september 2017|
Milja Ligtermoet
De Europese Commissie heeft richtsnoeren gepubliceerd die nationale autoriteiten kunnen helpen bij de toepassing van de levensmiddelen- en consumentenwetgeving van de EU op producten van tweevoudige kwaliteit.
Persbericht Europese Commissie d.d. 26-09-2017

Heeft u een Professional abonnement of een los abonnement op ons informatiebulletin, log dan hieronder in om het volledige artikel te lezen.

Laatste nieuws

Richtsnoeren voor betere aanpak bij levensmiddelen van tweevoudige kwaliteit

Richtsnoeren voor betere aanpak bij levensmiddelen van tweevoudige kwaliteit

De Europese Commissie heeft richtsnoeren gepubliceerd die nationale autoriteiten kunnen helpen bij de toepassing van de levensmiddelen- en consumentenwetgeving van de EU op producten van tweevoudige kwaliteit.
Afspraken over Europese aanpak voedselfraude

Afspraken over Europese aanpak voedselfraude

Naar aanleiding van de fipronilcrisis hebben lidstaten van de Europese Unie en de Europese Commissie 19 concrete afspraken gemaakt om toekomstige gevallen van voedselfraude op Europees niveau aan te pakken.
Slachthuizen houden zich meestal aan wetgeving, maar hygiëne kan beter

Slachthuizen houden zich meestal aan wetgeving, maar hygiëne kan beter

Roodvleesslachthuizen houden zich over het algemeen goed aan de wet- en regelgeving. Dat blijkt uit de 2e naleefmonitor roodvleesslachthuizen van de NVWA. Roodvleesslachthuizen houden zich bezig met de slacht van runderen, paarden, varkens, schapen en geiten.

Meer nieuws

 

Inloggen